SWOT-analyysi

Mikä on kiinteistön SWOT-analyysi? Kiinteistön osalta analysoidaan huolellisesti

  • = Vahvuudet
  • = Heikkoudet
  • = Mahdollisuudet
  • = Uhat

Kiinteistösijoittajat saavat kauttani kokeneen ammattilaisten näkemyksen kiinteistöinvestointeihin ja –kehittämiseen liittyen. Laadin asiakkailleni kiinteistön SWOT-analyysin (vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet, uhat), jonka pohjalta järkiperusteinen päätöksen tekeminen on monta kertaa helpompaa.

Yrityksille ja julkishallinnolle tarjoan ammattilaisen näkemyksen kiinteistöjen vuokra- ja hintatasoihin tässä markkinatilanteessa ja lisäksi autan tekemään strategisia ratkaisuja niin kiinteistöjen, toimitilojen kuin kiinteistösijoittamisen parissa kiinteistön SWOT-analyysin avulla.

Myyntitoimeksianto

Haluat varmasti saada parhaan mahdollisen hinnan kiinteistöstäsi? Mitä se edellyttää?

Hyvät kaupat tehdään silloin, kun löytyy oikea ostaja, jolla on tarve ja joka hyötyy merkittävästi tehdystä diilistä. Näin intressit kohtaavat!

Minulla on yli 20 vuoden aikana syntynyt vahvat suhteet erilaisiin toimijoihin. Myyntitilanteessa on äärimmäisen tärkeää ymmärtää, mihin kaikkeen kyseinen kiinteistö soveltuu.

Myyntitoimeksiannoissa luon myyntistrategian kiinteistölle, koordinoin prosessia ja annan kaupallisen neuvonannon lopullisen kaupan neuvottelussa. Tavoitteena on paras mahdollinen hinta markkinoilta siten, että myyntiprosessi etenee vaivattomasti.

Ostotoimeksianto

Kaikki lähtee liikkeelle tarvekartoituksesta eli millaista kohdetta olet etsimässä ja mihin käyttötarkoitukseen. Laadin suunniteltuun kiinteistökauppaan liittyvän ostostrategian. Etsin sinulle strategian mukaisia kohteita ja käymme yhdessä läpi niistä tekemäni SWOT-analyysit.

Ostotoimeksiannossa markkinanäkemykseni on suurinta valttia. Teen asiakkailleni kaiken aikaa kiinteistöjen SWOT-analyysejä, joten markkinoiden kokonaisvaltainen ymmärrys pysyy ajantasaisena.

Välitystoiminta

Käänny puoleeni, kun haluat vuokrata, myydä, ostaa tai sijoittaa kiinteistöihin. Tai jos haluat kehittää vanhaa tai rakentaa uutta, olipa kohteesi sitten julkiseen, kaupalliseen tai asuntorakentamiseen liittyvä.

Toimivat yhteydet päätöksentekijöihin, merkittäviin kiinteistönomistajiin, -haltijoihin ja -välittäjiin takaavat parhaan mahdollisen tuloksen.

PekkaJääskeläinenKiintesistökonsulttiKiinteistökonsultti
Pekka Jääskeläinen
Kauppateknikko, MKT, LKV
Oulu
0400 580 700
pekka@jaaskelainenconsulting.fi