Kiinteistökehittäminen

Tiesitkö, että lisärakennusoikeus on ilmaa, mutta se on myös rahaa?

Tiedätkö kiinteistösi arvon huomioiden rakennusoikeuksiin sisältyvät mahdollisuudet?

Eräs tuttavani kääntyi puoleeni saatuaan omasta mielestään yllättävän hyvän ostotarjoukseen kiinteistöstään. Tarjous oli liiankin hyvä ollakseen totta, joten tuttavani haistoi palaneen käryn ja halusi näkemykseni. Perehdyin aiheeseen ja laadin hänelle kiinteistön SWOT-analyysin. Kuinka ollakaan tuttavani ei tiennyt, millaisia mahdollisuuksia kiinteistön rakennusoikeudet pitivät sisällään. Kiinteistön arvo oli noin 2.000.000 euroa suurempi kuin mitä tuttavani oli kuvitellut.

kodinykkonen-300x1991

Mitä kiinteistön kehittäminen tarkoittaa?

Jokaisessa kiinteistössä piilee rajattomia mahdollisuuksia, joista moni ei tiedä. Kiinteistön omistavat yrittäjät ja kiinteistösijoittamisesta kiinnostuneet saavat kauttani Out of box –ideoita siitä, miten kiinteistöllä voisi tehdä enemmän rahaa. Jotta kiinteistöä voi kehittää, täytyy ymmärtää, miten erilaiset prosessit etenevät mm. viranomaisten käsissä.

Kiinteistöjalostus

Valmiissa rakennuksissa piilee mahdollisuuksia, joita ei aina ole helppo itse huomata. Toimivampi asuinympäristö tai liikekiinteistö tuottaa hyötyä jokaiselle. Mukavuudet, uudet ratkaisut ja hauskat ideat luovat viihtyisyyttä ja toisaalta nostavat kiinteistön arvoa myös taloudellisesti.

Minun tehtävä ammattilaisena on avata sinulle tutun ympäristön mahdollisuudet voi täysin uudessa valossa.

Rakennuttaminen

Jääskeläinen Consultingin toimenkuvaan kuuluu konsultointi rakentamis- ja rakennuttamisasioissa aina kaavoittamisvaiheesta harjakaisiin ja vuokralaisten hankintaan asti.

Asiantuntija-apuun kannattaa turvautua alusta asti. Kaavamääräysten ja rakentamiseen liittyvien viranomais- yms. prosessien opetteluun on turha tuhlata aikaa ja energiaa.

 

PekkaJääskeläinenKiintesistökonsulttiKiinteistökonsultti
Pekka Jääskeläinen
Kauppateknikko, MKT, LKV
Oulu
0400 580 700
pekka@jaaskelainenconsulting.fi